KOMPAKTNA KONSTRUKCIJA

Majhne mere peči na pelete omogočajo umestitev v vsako kurilnico. Samodejni vžig, samodejno čiščenje gorilnika, samodejno čiščenje toplotnega izmenjevalca in tiho delovanje. Uporabniku prijazno, odlično izgorevanje peči, visoka učinkovitost in znatni prihranki, so garancija avtomatskega delovanja. Vzmeti iz nerjavnega jekla vgrajene v kurilnih ceveh očistitijo izmenjevalec in s tem zagotavljajo njegovo visoko učinkovitost. Celovito krmiljenje peletne kurilnice in vremensko vodena regulacija. Napredni regulator nadzoruje delovanje kotla na pelete ter celotne kotlovnice; črpalke mešalnih ventilov in hranilnika toplote. Z usklajenim delovanjem vseh komponent sistema ogrevanja se dosega višja učinkovitost hkrati pa se občutno poenostavi delovanje.

 

MODULACIJA MOČI

Izhodno moč prilagaja procesor z nadzorom nad temperaturo v peči, dvižnim in povratnim vodom. Zaradi stalnih sprememb je ta rešitev najbolj optimalna za porabo goriva.

HIDRAVLIČNI KOMPLET

Peč je opremljena z hidravličnim kompletom za lažjo in hitrejšo vgradnjo ter ne zavzema prostora v kurilnici.

NERJAVNO JEKLO

 
Materiali prvega razreda, ki so uporabljeni v gorilniku zagotavljajo dolgoletno delovanje, po zaslugi napredne zasnove pa so omogočeni optimalni pogoji za kurjenje biomase v obliki peletov.

ZASLON NA DOTIK

Napredna regulacija z zaslonom na dotik, vremenskim načinom delovanja in preprostim ter jasnim upravljanjem. Njen namen je prilagoditev delovanja kotla potrebam posameznika.

SAMODEJNO ČIŠČENJE

Vzmeti iz nerjavnega jekla, ki so v zgorevalnih ceveh, čistijo izmenjevalec toplote, kar zagotavlja njegovo visoko učinkovitost. Poleg tega ustvarjajo turbolentni plamen, kar povečuje stopnjo izmenjave toplote.

SONDA LAMBDA (OPCIJA)

Napreden logaritem nadzira kotel glede na prednastavljene pogoje, kar zagotavlja najboljšo konstantno učinkovitost. Zagotavlja občutne prihranke, čistejši izmenjevalec toplote in preprosto regulacijo.

ROTACIJSKI VENTIL

Ščiti gorivo v silosu goriva pred ognjem.

ENERGETSKA UČINKOVITOST

Energijsko učinkovite komponente prihranijo električno energijo in vaš denar.

ZMOGLJICA REGULACIJA

Z intuitivnim zaslonom na dotik, 4 ogrevalnimi krogi, vremenskim načinom delovanja, tipalo lambda.

7 LETNA GARANCIJA

Visokokakovostni materiali in sodobne tehnologije, ki se uporabljajo pri proizvodnji, nam omogočajo podaljšanje garancije na tesnost kotla do 7 let.

5. RAZRED

Vsi naši kotli so preizkušeni iz strani neodvisnega instituta z EU pooblastili, zaradi česa so rezultati zanesljivi in priznani po vsem svetu.

INTERNET (OPCIJA)

Napredni komunikacijski modul ecoNET300 omogoča daljinsko vodenje kotlov, servisiranje, pregledovanje zgodovine sprememb parametrov in pošiljanje e-pošte z alarmi.

ECODESIGN

Direktiva o okoljsko primerni zasnovi 2020 določa stroge zahteve za sezonske emisije in sezonsko učinkovitost, kar se odraža v dejanski uporabi kotla v celotni ogrevalni sezoni.

AVTOMATSKO ODSTRANJEVANJE PEPELA

Avtomatski sistem odstranjevanja pepela odstrani pepel iz kotla v posodo, kjer ga tudi stisne. Zahvaljujoč temu uporabnik odstrani pepel le vsakih nekaj mescev.