Podjetje Letral d.o.o., smo majhno družinsko podjetje in pokrivamo območje prodaje vse od Maribora do Celja. Naša glavna dejavnost je trgovina z materialom za vodovod in centralno ogrevanje, ter montaža pri nas kupljenega materiala.

Našo prvo Trgovino VODNAR smo odprli junija leta 1993 - v Slovenski Bistrici, čez dve leti pa še Trgovino VODNAR v Slovenskih Konjicah.

Takoj po odprtju trgovine, smo zaradi povpraševanja strank pričeli, še z izvedbo montaže pri nas kupljenega materiala. Strokovnost našega dela potrjujemo z mnogimi kvalitetnimi referencami, ki smo jih v teh letih uspešno zaključili. Oglejte še zavihek montaže.

Osnova našega uspeha je znanje, nenehno izobraževanje, sledenje razvoju in predvsem skrb za kvalitetno postrežbo naših strank. To velja za prodajo v Trgovinah VODNAR, prav tako pa tudi naše uspehe na področju montaž, pripisujemo predvsem znanju, strokovnosti in skrbi za kvalitetno izvedbo ter optimalno delovanje vseh vgrajenih elementov in sistemov. Verjamemo, da naša dosedanja pot vodi v pravo smer, zato bomo tudi prihodnost gradili na osnovi zgornjih temeljev uspeha.