Nagradna igra – pipa

Si tudi ti kdaj zaželiš popestritve v svoji kopalnici? Potem sodeluj v nagradni igri, kjer lahko osvojiš dve kopalniški armaturi, eno zate in eno za tvojega prijatelja/prijateljico. Izpolni spodnji obrazec – morda nagrada čaka prav nate!

Dve dizajnerski pipi, bomo v podjetju Letral d.o.o., podarili enemu obiskovalcu naše spletne strani.

Žrebanje bo 16. 4. 2018 ob 13. uri v prostorih naše Trgovine VODNAR v Slovenski Bistrici (točen naslov je na tej spletni strani), izvedeno bo javno in se ga bodo lahko udeležili vsi sodelujoči v nagradni igri, vendar prisotnost pri žrebanju ni pogoj za sodelovanje. Žrebanje bomo javno izvedli le zaradi transparentnosti, ker ne želimo, da bi kdo podvomil v pošteno podeljeno nagrado.

Nagradna igra – Orhidelija

Se želiš ves dan razvajati in uživati v čudovitem wellness centru Orhidelia? In zraven lahko povabiš še nekoga, da bo zabava ta prava.

Dve karti za celodnevno razvajanje v čudovitem wellness centru Orhidelia, bomo v podjetju Letral d.o.o., podarili enemu obiskovalcu naše spletne strani.

Žrebanje bo 12. 2. 2018 ob 12. uri v prostorih naše Trgovine VODNAR v Slovenski Bistrici (točen naslov je na tej spletni strani).

Žrebanje bo javno in se ga bodo lahko udeležili vsi sodelujoči v nagradni igri. Vendar prisotnost pri žrebanju ni pogoj za sodelovanje, javno žrebanje bomo naredili le zaradi transparentnosti, ker ne želimo, da bi kdo podvomil v pošteno podeljeno nagrado.